Het was zo zacht dat het zo smelt.
Ik probeer vandaag te praten over de late tijd van mijn bezoek aan de massagewinkel in Ansan, een zachte, luxe terrapie, dus ik denk dat ik me meer krap herinner - een bezoek aan een kennissenaanbeveling, en ik denk dat ik er veel meer zal vinden. Ik denk dat het beter is om te gaan […]

Ik probeer vandaag te praten over de late tijd van mijn bezoek aan de massagewinkel in Ansan, een zachte, luxe terrapie, dus ik denk dat ik me meer krap herinner - een bezoek aan een kennissenaanbeveling, en ik denk dat ik er veel meer zal vinden.

Ik denk dat het beter is om te gaan voordat de dag vrij is, maar ik heb een bezoek geboekt via mijn telefoon - ik heb een halfauto-dag, en het bedrijf is zo goed gemasseerd dat het zo vroeg is!Dit was een perfecte dag! Ik bezocht een plek in Ansan genaamd Ispah!

De IJspa, een massagewinkel in Ansan Hotel, is gelegen in de buurt van een centraal station in Gozandong, Danwon-gu, Ansan, provincie Gyeonggi, en het zag er dus erg goed uit om metro te bezoeken!Ik moet u bellen voor een gedetailleerd adres, maar laat u eerst weten dat de parkeerplaats is voltooid!Dus ik was comfortabel in de auto en ik was niet bezorgd over parkeren - het was een geweldige verbazing dat de verkoop van 11:00 uur tot 6:00 uur de volgende dag, en dat 인천건마 het 365 dagen vrij was van het jaar!

De ijspa was een Koreaans massagewinkel in Ansan, waar alle leden van de administratie van de winkel Koreaans waren, en toen ze eenmaal bij de ingang kwamen, opende ze de deur en verwelkomden ze het personeel. Dus ik kon de reservering via de toonbank controleren en een korte groet delen, een prachtige interieur met een nette sfeer. Er was geen klacht of klacht over het gebruik van de faciliteit, omdat het goed uitgerust was met een rustruimte of een rookkamer.

In de massage-ijspa van Ansan Hotel, die de Corona-bestendigheid grondig heeft gemaakt, is het beter en beter beschikbaar, en ik heb je uitgelegd dat ik elke dag desinfecteer met de hygiëne van de managers, massage en desinfectie, beginnend met het beheren van schoonmaak en sanitaire voorzieningen!Ik ben momenteel bezig met evenementen over mijn cursussen en ik vraag me af of het nuttig is voor degenen die informatie vinden over de massagekorting van Ansan!

Ik moest eerst veranderen, dus ik koos een hotel terraphy, dus ik ga douchen. Het is eenvoudig om te douchen!Het is een hygiënische kwestie - hoe dan ook, de douche is goed uitgerust en de shampoo of lynx is goed ingericht, dus het is gemakkelijk te gebruiken - de handdoeken en de mantels ruiken niet, het is een sensatie. Als je je kleren inkleden, kan je het directoraat begeleiden!

Ik kan meteen de beheerkamer van de massagewinkel van Ansan binnengaan, met een kleine massageruimte en een breder bereik van gelijktijdige beheer. Ik heb een juiste plaats toegewezen, een A-kos met Hilling Terrapi + Hotel Styterapi, die wekelijks wordt bezocht en een verkoop van 100.000 gewonnen krijgt. Ik heb geschreven!Het was echt smeltend hoe zacht de aanraking van de managementkwartier was.

Ik voelde me zo slap en zo goed, en ik was zo blij dat ik naar de massagewinkel van Ansan Swedish kwam en toen ik weer naar het hotel kwam om het te krijgen, was ik heel blij.Ik weet niet hoe de tijd voorbij is en het alarm is uitgeschakeld en ik voel me verdrietig, maar ik ben echt tevreden. Het is een nieuwe bezoeker die ik ga bezoeken.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다