Bevestiging van de rechten en bevestiging van de premiebetaling
Heb je ooit gehoord van de schulden en de leningen die je hebt betaald, die je ziel hebt gesmokkeld? De beschikbaarheid van leningen steeg snel en eind vorig jaar ging de overheid naar de vroege kredieten van de gemeentelijke bank. En dus is de vraag naar een lening van een verzekeringsovereenkomst of een spaarbank naarmate […]

Heb je ooit gehoord van de schulden en de leningen die je hebt betaald, die je ziel hebt gesmokkeld? De beschikbaarheid van leningen steeg snel en eind vorig jaar ging de overheid naar de vroege kredieten van de gemeentelijke bank. En dus is de vraag naar een lening van een verzekeringsovereenkomst of een spaarbank naarmate de toegangsbelemmeringen voor een lening van een financiële instelling toenemen. Dus vandaag zal ik proberen om de tijd te nemen om te kijken naar de soorten en voorwaarden en kwalificaties van de internetbank Brad, de SBI Savings Bank.

Cyderbank?

Het is een internetbanking die is gelanceerd door SBI, een spaarbank genaamd Sider Bank, die op 365 dagen beschikbaar is voor Koreanen van 17 jaar en ouder met een ID. Niet alleen leningen, maar ook de deposito's en deposito's zijn op verschillende manieren in gebruik, omdat elke product beschikbaar is voor het doel dat het nodig heeft, dus het is gemakkelijk te gebruiken.

Maar het is een merk dat door de spaarbank is gelanceerd en dus heeft het een hoge rentevoet, die gemiddeld 6 procent tot 20% per jaar heeft, dus het is geen lage rente. Zoals u kunt zien, zijn de meeste producten van de Cyderbank-lening op het niveau van de leningen met zware rente.

Soorten en kwalificaties van de ciderbanklening

  1. Liquiditeitsleningen tegen zware rente

De eerste is een lening met een zware rente. Het is een werknemer van meer dan 20 jaar. Een kredietlening die beschikbaar is voor een werknemer. Om te bewijzen dat je een werknemer bent, heb je een bevestiging nodig van de kwalificatie van de National Health Insurance Corporation, die je moet kunnen bevestigen dat je langer dan zes maanden hebt.

  1. Minuscue-leningen

Het is als een lening voor een kleine kredietnemer, die ook een looninkomen moet zijn voor een werknemer van meer dan 20 jaar en een certificaat van de verzekeringsmaatschappij voor een periode van meer dan zes maanden. Het andere punt is dat het een minuscule lening is, dus een gratis inloggegevens kan binnen de ontvangen grenzen worden betaald.

Er zijn veel aandachtspunten, zoals het gebruik ervan niet alleen handig is, maar ook rente, dus je moet het gebruiken nadat je het goed hebt gekend.

  1. Kleine minuscule leningen

De derde soort ciderbanklening is een kleine minuscule bank. Dit is ook een gratis minuscule lening, die een binnenland is van meer dan 20 jaar en die de interne kredietinspectie van de Cyderbank heeft doorstaan, ongeacht het beroep of inkomen.

  1. Sitdol 2

Dit is Seomin Leningen Seit Doll 2, gekoppeld aan de Seoel Security Insurance, die in het eerste financiële fonds 비대면폰테크 wordt genoemd als Seit Doll en Seit Doll 2 in de spaarbank. Als werknemers van meer dan 20 jaar en ouder hebben werknemers die meer dan vijf maanden in dienst zijn en meer dan 12 miljoen gewonnen in jaarinkomens, gebaseerd op de bevestiging van de kwalificatieverworvenheden van de National Health Insurance Corporation.

Syderbank-leningvoorwaarden

  1. Voorwaarden voor kredietkredieten met een zware rente

Voor kredietleningen met een zware rente is het bedrag van maximaal 100 miljoen gewonnen met een vaste rente van 6,9% - 16,6% per jaar beschikbaar voor een minimum van één tot vijf jaar. De terugbetalingsmethode is een terugbetaling van de beginselen en heeft geen vergoedingen voor de terugbetaling van de centralisatie. We hebben een bevestiging van de kwalificaties en een bevestiging van de premies van de National Health Insurance Corporation nodig.

  1. Minuscue leningvoorwaarden

Minus-kassa's kunnen ook een maximum van 100 miljoen ontvangen, met een vaste rente van maximaal 11,8% op een minimum van 6,9% van de pensioenrente. Het is een jaar beschikbaar en kan worden verlengd tot vijf jaar na de beoordeling van de vervaldatum en de terugbetalingsmethode is een vervaldatum. De veilingpapieren vereisen een bevestiging van de kwalificaties van de National Health Insurance Corporation en een bevestiging van de premiebetaling.

  1. Voorwaarden voor kleine leningen

De leningen zijn beperkt tot 5 miljoen gewonnen. Het is beschikbaar met een vaste rente van 6,9% per minimumjaar - tot 16,5% en de looptijd van de lening is één jaar, maar het is beschikbaar tot 5 jaar na de screening. Er zijn geen verlengingskosten of een vergoeding voor de terugbetaling van de looptijd en er zijn ook geen papieren papieren die afzonderlijk moeten worden betaald.

  1. Sitdol 2

Het is een sitdol 2 die tot 30 miljoen won kan gebruiken voor een minimum van 8,9% - tot 19,9%; beschikbaar voor een jaar tot vijf jaar en de duur is verschillend afhankelijk van het bedrag van de lening.Het is beschikbaar als een terugbetalingsmethode voor de verdeling van de grondstoffen.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다