Ik had genoeg activa om het anders te doen dan anderen
Iedereen heeft een ervaring met het ontmoeten van een Jatech-verkoper die te moeilijk is om te praten in banken of effectenbedrijven. Als Jatech-verkopers moeilijk te beschrijven zijn voor financiële producten en dergelijke, is dat een van de redenen waarom: ten eerste, jargon enz., je giggy appock!De waarheid is dat je het niet weet. Ten tweede, […]

Iedereen heeft een ervaring met het ontmoeten van een Jatech-verkoper die te moeilijk is om te praten in banken of effectenbedrijven. Als Jatech-verkopers moeilijk te beschrijven zijn voor financiële producten en dergelijke, is dat een van de redenen waarom: ten eerste, jargon enz., je giggy appock!De waarheid is dat je het niet weet. Ten tweede, je respecteert je niet. Het is goed om niet te doen alsof je een Jatech-verkoper bent die het moeilijk maakt om te praten.
Het is een geweldige titel, maar het kan niet worden afgeweken van de belangen van de financiële bedrijven waar ze thuishoorden, enzovoort. Dus alles wat ze doen is ontworpen voor de verkoop van financiële producten. Dus advies, dat een briljante naam is, zoals financieel advies of advies over activa, is een voorwendsel voor de verkoop van financiële producten. De adviessessie van de Jatech Salesman is "Gi-Sung-Fon-Financial Products Resources".
Als je niet zeker weet of je het niet leuk vindt, doe het dan niet. Tegenwoordig ga je niet rechtstreeks naar financiële bedrijven, maar zoek je online of smartphones en voeg je je toe aan financiële producten. Maar die informatie is nooit gemakkelijk 폰테크 en beknopt.
Het is hetzelfde als een man voor me zit en niet in woorden uitlegt, maar in moeilijke en complexe woorden.
Wat moeten we nu doen? Als je rechtstreeks naar het raam was geweest, zouden de Jatech-verkopers zeker een zeer hardhartige verklaring hebben gegeven over welke financiële producten ze zouden hebben gedaan, en als je online zou gaan, zou je een lange, lange detail van de goederen zorgvuldig hebben bekeken. Ik heb gehoord dat ik weet wat voor soort product het is, maar er zijn tijden dat ik me niet bewust ben van iets dat ik niet kan doen. Wat zou je doen? Ik heb het moeilijk gehad om naar een financieel bedrijf te komen en de Jatech Salesman te vertellen dat ik het niet helemaal begrijp, maar ga je gewoon naar een financieel product? Als je online bent, heb je dan iets beters en iedereen zegt dat je je aanmeldt, dus je gaat gewoon meedoen?
Ik zeg je, om te eindigen, het is een compliment om niet alleen toe te treden tot dat product, omdat er zoveel financiële producten zijn die op die manier lijken.
En negeer het slechte gevoel niet. Laten we een eenvoudig gedachte-experiment uitvoeren. Hier zijn tien hamburgers. De eerste hamburgers zijn één en de tweede hamburgers twee keer zo getallen: we houden van hamburgers; gelukkig zijn alle tien hamburgers slecht geproefd. Nu gaan we een hamburger uitzoeken.
Maar wacht! Er is een onkenbare geur in hamburger nummer één. Het is hetzelfde, het is hetzelfde, het is niet, het is niet echt brekend, maar het voelt slecht. Ik heb tijd om een ​​hamburger te kiezen. Hoeveel hamburgers zou je kiezen? Ja. Niet minstens één hamburger.
Dit is wat we zeggen als we een beetje moeilijk zijn om te zeggen waarom we geen hamburger nummer één hebben gekozen. "Het is niet duidelijk waarom het een duidelijke reden voor de mentaliteit is, maar het kan een duidelijke reden zijn," zei hij, "in veel situaties waarin een optie om een ​​gelijk effect te verwachten, een slechte sensatie is."
"Veel financiële producten verleiden ons met de nadruk op hun beste, en er is geen reden om toe te treden tot een product dat niet echt een beetje onopgeloste dingen voelt."
De wereld is breed en er zijn veel financiële producten; we zijn optimistisch over veel dingen die met het leven te maken hebben; het probleem is dat veel mensen te veel overdreven overdreven overdreven overdreven overdreven overdreven overdreven overdreven overdreven. Zelfovermoed zorgt ervoor dat mensen denken: "Ik ben anders." En met dit idee springt ze op de markt voor hertechnologie. Anderen denken dat ze kunnen slagen, zelfs als ze falen, en dat is het verhaal van anderen, en het is iets dat niets met mij te maken heeft.
Mensen denken dat ze kunnen beïnvloeden en zelfs kunnen manipuleren om in de richting te gaan die ze willen, wat gebeurtenissen betreft die niet volledig afhankelijk zijn van toeval.Jatech, zaken, liefdesrelaties, enz., dat is bijvoorbeeld alles wat je hebt, maar niet allemaal slagen; de grootte van vertrouwen en de grootte van succes zijn niet evenredig.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다