Je kunt de brief aannemen.
in de film Een kleine stad in Gyeonggi, die de Han-rivier draagt, een misa die met zijn kleinzoon naar de middelbare school gaat in een oud, ouderwets appartement. Ze houdt van het afvegen van bloemenhoeden tot prachtkostuums en is nieuwsgierig, en Miza wordt op een dag per ongeluk gevolgd door een poëziecursus in de plaatselijke […]

in de film

Een kleine stad in Gyeonggi, die de Han-rivier draagt, een misa die met zijn kleinzoon naar de middelbare school gaat in een oud, ouderwets appartement. Ze houdt van het afvegen van bloemenhoeden tot prachtkostuums en is nieuwsgierig, en Miza wordt op een dag per ongeluk gevolgd door een poëziecursus in de plaatselijke cultuurtuin en wordt voor het eerst in haar leven poëzie. De schoonheid van de schoonheid, die de routines van de tijd in de gaten houdt die ze hebben overtroffen om de prijs te vinden, is alsof alles wat ze ooit hebben gezien, nog nooit eerder is gezien. Maar als er een onverwachte gebeurtenis voor haar komt, merkt ze dat de wereld niet zo mooi is als ze denkt.

De film "See" is een regie van Lee Chang-dong, die in 2010 in Korea werd uitgebracht en de 63e Film Festival-prijs won. De film vertelt de schoonheid die uit de absurditeit en pijn voortvloeit in een wereld waarin poëzie sterft door een 65-jarige vrouwelijke mis.

토렌트순위 De film begint met het ontdekken van het lichaam van Hee-jin, een meisje dat in de rivier is geslingerd door jonge kinderen die aan het spelen zijn, terwijl Miza uit het ziekenhuis komt en de moeder van Hee-jin tegenkomt. Miza geeft het verhaal van Hee-jin, een meisje dat zelfmoord pleegde door seksueel geweld, aan de supermatriarch van het huis waar hij als verzorger werkt, maar niemand luistert naar de woorden van Mi-ja.

Miza kijkt naar het pad van het leven van het meisje, terwijl de kinderen van de middelbare school, die zich bij de seksueel misbruik van het meisje aansluiten, zich niet schuldig voelen en zich bezighouden met het opzetten van een overeenkomst met het slachtoffer om de aanval te verzachten, en de ouderlijke verschijningen van de dader.

Mija's die poëzielessen volgen, proberen poëzie te schrijven, maar het is moeilijk om te weten hoe ze poëzie moeten schrijven. In het dagelijks leven, zegt de leraar dat de prijs overal is, en Miza observeert de kerk die de dood van Hee-jin herdenkt, de schoolwetenschapskamer die seksueel is mishandeld en de foto's die hij tegenkomt in het huis waar Hee-jin woonde.

Hij plaatst de foto van Hee-jin op de tafel en vraagt ​​wat hij heeft gedaan, maar hij antwoordt niet, hij lacht en praat en leeft zijn routine alsof er niets aan de hand is.

Miza, die 's nachts met haar kleinzoon Bedminton speelde nadat ze het lichaam van haar kleinzoon had verzorgd, die zich niet schuldig maakte aan haar zonden, ziet hoe haar kleinzoon naar de politie wordt gebracht. Bij haar terugkeer naar huis, wordt Mija een meisje dat haar mooie leven in haar kamer niet heeft overleefd en haar gedichten uitschrijft.

Miza's 'Song of Anes' schrijft de pijn van het meisje Hee-jin in de taal van een prachtig gedicht door het gedicht met de titel, en de vertelling van Miza leidt tot een verhaal van het meisje Hee-jin. In een wereld die schoonheid vertrapt, wordt het onbloedige leven van een mooi meisje een gedicht en het einde van een film waarin het gezicht van het meisje naar de wereld kijkt en de zwarte rivier waar Hee-jin stierf, laat het publiek een zware vos achter.

Is het niet belangrijk dat mensen niet alleen zonden onder ogen zien, maar ook een echt reflectie en vergeving zoeken, zoals de woorden van de poëzieleraar, dat het moeilijk is om een ​​gedicht te schrijven in plaats van een moeilijke tijd?

'Het lied van Anes.'

Hoe is het daar? Hoe laag is het?

'S Avonds is het roeiend

Ik hoor de vogels zingen naar het bos.

Je kunt een brief krijgen die je niet hebt geschreven.

Ik kan een onuitgesproken bekentenis afleggen.

Als de tijd verstreek en de rozen verwelken, is het tijd om afscheid te nemen.

als een schaduw als een wind die blijft en gaat

en een belofte die niet kwam, een geheim liefde.

Een grasblad dat mijn treurige enkel kust.

Tijd om afscheid te nemen van de kleine voetafdrukken die me volgden.

Nu, als de duisternis komt, zullen de kaarsen weer aangaan.

Ik bid, niemand zal tranen doen

Ik hoop dat je weet hoe graag ik van je hou.

die lange wachttijd van de zomermiddag

een oude steeg als het gezicht van mijn vader

Zelfs de verlegen eenzame munten

Hoe ik van je hield.

Hoe hard je hebt geslagen in je kleine gezang

Ik zegen je.

Doe mijn zielsbeesten de laatste adem in voordat je de zwarte rivier oversteken.

Ik begin te dromen.

Op een zonnige ochtend, toen ik weer wakker werd,

Ik hoop dat ik je op mijn hoofd kan ontmoeten.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다