Hur man använder kontanter klokt
Eftersom metoder som kreditkortsinbetalning och betalning betalas ut i allt högre grad har antalet personer som använder kontanttransaktioner minskat drastiskt. Traditionella marknader och estetik erbjuder rabatter när kontanter används och uppmuntrar kontantanvändning, men de flesta föredrar en enkel efterbetalningsmetod. Men om du använder den uppskjutna betalningsmetoden kan det vara svårt att få kontanter när du […]

Eftersom metoder som kreditkortsinbetalning och betalning betalas ut i allt högre grad har antalet personer som använder kontanttransaktioner minskat drastiskt. Traditionella marknader och estetik erbjuder rabatter när kontanter används och uppmuntrar kontantanvändning, men de flesta föredrar en enkel efterbetalningsmetod.

Men om du använder den uppskjutna betalningsmetoden kan det vara svårt att få kontanter när du plötsligt behöver kontanter eftersom beloppet för den månatliga inkomsten dras omedelbart och du måste göra en uppskjuten betalning igen. I så fall är det bättre att använda tjänster som mikroprogram för mobiltelefoner och kreditkortskontanter.

Googles kontanttjänst för informationsavgifter är en tjänst som gör att du kan ta emot kontanter när du har bråttom. Den använder mobiltelefonmikropayment-kontanter för att köpa presentkort, spelartiklar etc. och säljer dem sedan till närstående företag för att få kontanter.

Människor som är skickliga i smarta enheter och e-handel kan enkelt använda mobiltelefonens micropayment-kasseringstjänst och få beloppet efter avdrag för avgiften på cirka 10 minuter. Tjänsten utförs på samma sätt när du använder ett kreditkort.

Den relaterade informationstjänsten kan användas av personer som inte har jobb eller är instabila, såsom studenter, hemmafruar och frilansare, och kan också användas av minderåriga när de använder en mobiltelefon. Som ett resultat är det svårt att få Google-informationsavgift kontant och beloppet är för litet för att få ett lån om du har svårt att leva just nu, så du kan använda det bekvämt när du har svårt att betala för innehåll användande.

Eftersom det totala användningsbeloppet måste betalas nästa månads faktureringsdatum måste det emellertid konverteras till kontanter efter att ha beaktat den ekonomiska nivån och förväntade intäkter för nästa månad. Det är också önskvärt att sänka gränserna för sk, kt och lg om du planerar i förväg och använder det eller om det är svårt för dig att kontrollera dig själv.

En tjänsteman från företaget sa, ”Det finns många fall av missbruk eftersom det är bekvämt att konvertera små betalningar till kontanter, men om betalningen börjar försenas kan sena avgifter tas ut och du kommer att få nackdelar som till exempel 소액결제현금화 upphävande av mobiltelefonanvändning . Dessa dagar, även om avgiften försenas med två månader, avbryts samtalet omedelbart, så det är bättre för konsumenterna att vara försiktiga med olagliga konservföretag och använda tjänsten klokt på egen hand. ”

Bland de större länderna är Kina det mest aktiva. Kina har bedrivit forskning i flera år med målet att utfärda CBDC för mikrobetalningar för att svara på problem som minskande kontantefterfrågan, skada på valutasuveränitet, förfalskning och penningtvätt.

Specifikt började den utveckla digital yuan (DC / EP) 2014 och styrde den digitala valutan i vissa städer under Lunar New Year and Labor Day i år. Målet är att låta utlänningar använda DC / EP vid nästa års vinter-OS.

Metoden är ett tvåstegs indirekt operativsystem där centralbanken utfärdar DC / EP till kommersiella banker eller tredje parts elektroniska betalningsföretag som Alibaba och Tencent, och sedan levererar affärsbanker DC / EP-token till individer.

När det gäller Förenta staterna har det varit försiktigt hittills, men har nyligen vänt sig till en mer aktiv hållning på grund av Kinas påskyndade utveckling av CBDC, oro för skador på monetär suveränitet och COVID-19-pandemin.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다